Kivi Puhkemajades ootavad teid unustamatud sündmused – sünnipäevad, meeskonnapäevad ja jõulupeod!

Kivi Puhkemajad saavad pakkuda unustamatuid kogemusi erinevate sündmuste korraldamiseks, olgu need siis noorte sünnipäevad, jõulupidustused või ettevõtete meeskonnapäevad. Meie asukoht ja mitmekesised tegevused loovad ideaalse atmosfääri, et veeta kvaliteetaega koos sõprade, kolleegide või pereliikmetega.

Noorte sünnipäevad:
Meie sünnipäevapakett on loodud noortele vanuses 6-18 aastat, et muuta nende suur päev tõeliselt eriliseks! Pakume põnevaid seiklusi ja tegevusi, mis toovad sõbrad kokku ja loovad unustamatuid mälestusi. Alates tegevustest kuni üllatuskingitusteni – me hoolitseme selle eest, et sünnipäevalaps tunneks end erilisena.

Ettevõtete meeskonnapäevad:
Kivi Puhkemajad pakuvad ka suurepäraseid võimalusi ettevõtete meeskonnapäevade korraldamiseks. Meie seiklustegevused aitavad tugevdada meeskonnavaimu ning arendada koostööoskusi. Meie professionaalne meeskond tagab, et teie sündmus kulgeb sujuvalt ja jääb kõigile meelde.

Jõulupaketid:
Tähista jõule meie hubastes ruumides, kus loovus ja jõulumeeleolu kohtuvad! Pakume meisterdamise töötube, kus saab valmistada kauneid jõulupärgasid ja -ehteid, ning samal ajal nautida meie maitsvat toitlustust. Meie jõulupaketid on ideaalne valik sõpruskondadele ja kollektiividele, kes soovivad pühade ajal midagi erilist teha.

  • Tartumaa, Peipsiääre vald, Kauda küla, Preedi

  • +372 5349 2225